Opportunities tijdens de Corona Crisis

Geplaatst op: 2 september 2020

De coronacrisis brengt ook mogelijkheden. Dat merken wij goed bij de Careson Groep!

Door minimale bezetting op de kantoren kan er nu onderhoud gepleegd worden aan gebieden die normaliter bijna niet mogelijk zijn. Bijvoorbeeld door de enorme drukte in dit soort gebieden. Zo was dit ook het geval bij de Gemeente Rotterdam. 

De entree van het Timmerhuis is normaliter zeer druk en is er continue beweging. 

De entree heeft een bijzondere combinatie van Bamboe en RVS vloerdelen en een aluminium trap. Deze combinatie blijkt door de jaren heen geen ideale combi te zijn. Het aluminium en RVS geven een dusdanige vervuiling af die de bamboevloer enorm hebben vervuild en waardoor die niet eenvoudig meer is schoon te krijgen. 

Een doorn in het oog voor zo een moderne entree. Onderhoud was nodig! 

Door de minimale bezetting op het Timmerhuis was het nu dan ook mogelijk om de vloeren te herstellen en te voorzien van een beschermende coating voor de langere termijn. Careson BV heeft in opdracht van de Gemeente Rotterdam dit tot een geweldig eindresultaat wten te brengen.  

Careclean heeft allereerst alle onderdelen goed gereinigd en vervolgens de aluminium trap en de RVS vloerdelen licht gepolijst. Daarna zijn deze onderdelen behandeld met Care-Shield Nanocoating die er voor zorgt dat de bamboevloer niet meer besmet kan worden door het aluminium of RVS. Deze onderdelen geven geen vervuiling meer af, zijn duurzaam beschermd en weer eenvoudig te reinigen.

De Bamboe vloerdelen zijn ook grondig aangepakt door ze op te schuren en te coaten. Ook het Bamboe is nu eenvoudig te onderhouden en duurzaam beschermd.

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Maak dan via ons contactformulier vrijblijvend een afspraak.

https://www.careson.nl/contact/

http://www.careclean.nl/contact/

http://www.careclean.nl/care-shield/


Terug naar overzicht
Scroll