Waar ben je naar opzoek?

Vloeren

Careson verzorgt diverse vloerafwerkingen, zowel harde als zachte vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor commercieel gebruik kunt u onder andere denken aan:

  • Tapijttegels (mogelijk om patronen en logo’s af te beelden)
  • Linoleum
  • Laminaat
  • PVC
  • Giet- en coatingvloeren
  • Sportvloeren

Schilderwerk

Voor schilderwerk, nieuw- of verbouw, bent u bij ons aan het juiste adres. Careson werkt met ervaren en professionele projectschilders die uw pand voorzien van de gewenste uitstraling. Zowel binnen als buiten. Onze schilders werken uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen. Dit verlengt de levensduur van uw schilderwerk en zorgt voor minder toekomstig onderhoud. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor professioneel behang- en spuitwerk.

Houtrotsanering

Ook voor het oplossen van problemen rondom houtrot bent u bij Careson aan het juiste adres. Met alle aanwezige kennis en kunde komen wij altijd tot een duurzame goede oplossing om houtrotproblemen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

Tijdens het gehele traject wordt u door ons optimaal begeleid en geadviseerd. Allereerst voeren we voor u een vakkundige inspectie uit om te bepalen in hoeverre de houtrot is ingetreden. Aan de hand van de inspectie bekijken we wat de beste oplossing is voor het ontstane probleem. Hierna begint het proces van het saneren van aangetast hout met behulp van professionele houtrot vulmiddelen. Wanneer het niet voldoende is enkel bepaalde delen van bijvoorbeeld houten kozijnen te vervangen, kunnen we vanzelfsprekend ook complete kozijnhoeken vervangen. Na reparatie gaat uw kozijn of ander gevelelement gemiddeld weer 10 jaar mee.

Afbouw

Wilt u verzekerd zijn van een deskundig advies en een professionele uitvoering in de afbouwfase? Dan kan Careson u verder helpen. Zo kunnen wij o.a. zorgen voor de plaatsing van systeemplafonds, scheidingswanden, inbouwverlichting, brandwerende bekleding, vloerbedekking en kantoorinrichting. Uw project is bij Careson in goede handen en wordt van begin tot eind door ons verzorgd. We sturen de verschillende partijen aan, houden de controle, coördineren de realisatie en bewaken de planning. Bovendien zijn we voor u het vaste en enige aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk!

Careson, verzorgt en ontzorgt.

Gevelreiniging

De gevels van gebouwen worden door de jaren heen door organische en atmosferische vervuiling aangetast. Dankzij specialistische gevelreiniging kan een gebouw weer een frisse uitstraling krijgen. Ook het verwijderen van graffiti valt hieronder.

De techniek van de gevelreiniging is afhankelijk van de soort gevel (steen, metaal of kunststof). Onze vakmensen beschikken over de benodigde verschillende technieken en zorgen ervoor dat u gevel binnen de kortste keren weer straalt als nooit tevoren.

Betonreparatie

Indien slijtage van beton is opgetreden, is tijdig herstel van uiterst belang. De wijze van herstel hangt af van meerdere factoren. Careson werkt samen met getrainde en ervaren medewerkers, die het gehele scala aan reparatietechnieken beheersen. Van preventie tot reparatie en van advies tot uitvoering.

Tapijtreiniging

Door intensief gebruik vervuilt tapijt en zonder deskundig onderhoud kan dit blijvende slijtage veroorzaken. Careson heeft een compleet dienstenpakket om uw tapijt in optimale staat te houden. Door de loop van de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan om tapijt te reinigen met biologische middelen en een speciale borstelmachine. Met deze borstelmachine worden inloopvuil, vlekken en andere verontreiniging uit het tapijt verwijderd zonder de vezels te beschadigen.

Specialistisch reinigen

Careson biedt de beste oplossingen voor het reinigen van plafonds, wanden, vloeren en tapijten. Van regulier schoonmaakonderhoud tot specialistische reinigingswerkzaamheden. Door de optimale combinatie van kennis, schoonmaakervaring en reinigingsapparatuur, zijn we altijd in staat u de beste oplossingen te bieden.

Wij doen superveel dingen, he?

Wij gaan graag met u de uitdaging aan om van uw werkplek iets moois te creëren. Stuur ons een mail voor de eerste stap, wij regelen de rest!

Scroll