Waar ben je naar opzoek?

Careson kan voor u een compleet inrichtingsvoorstel maken. Als u de keuze voor het ontwerp hebt gemaakt, maken we aan de hand daarvan een definitieve gedetailleerde presentatie. Waar mogelijk wordt de presentatie voorzien van inrichtingsvoorstellen, kleurstalen, specificaties en gedetailleerde tekeningen en visualisaties. In dit uiteindelijke ontwerp worden ergonomische, visuele, facilitaire en budgettaire aspecten meegenomen.

Vloeren

Careson verzorgt diverse vloerafwerkingen, zowel harde als zachte vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor commercieel gebruik kunt u onder andere denken aan:

  • Tapijttegels (mogelijk om patronen en logo’s af te beelden)
  • Linoleum
  • Laminaat
  • PVC
  • Giet- en coatingvloeren
  • Sportvloeren

Schilderwerk

Voor schilderwerk, nieuw- of verbouw, bent u bij ons aan het juiste adres. Careson werkt met ervaren en professionele projectschilders die uw pand voorzien van de gewenste uitstraling. Zowel binnen als buiten. Onze schilders werken uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen. Dit verlengt de levensduur van uw schilderwerk en zorgt voor minder toekomstig onderhoud. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor professioneel behang- en spuitwerk.

Systeemwanden

Systeemwanden dragen bij aan de uitstraling, het werkplezier en de functionaliteit van uw ruimte. Careson levert duurzame en kwalitatief hoogstaande scheidingswanden. Op deze manier creëren we de ruimtelijke oplossing die u zoekt. De wanden zijn flexibel in opstelling en zijn eenvoudig te (ver)plaatsen in scholen, zorginstellingen, kantoren en in kleinere bedrijfsruimtes. Bovendien ondervinden u medewerkers tijdens de montage weinig hinder.

Systeemplafond

De keuze van een systeemplafond hangt af van diverse factoren. Natuurlijk spelen prijs en kwaliteit een belangrijke rol, maar wat te denken van eisen op het gebied van milieu (geluiddemping en isolering), functionaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en veiligheid (brandwerend). En dan hebben we het nog niet eens over de visuele aspecten, zoals de vorm en kleur. Careson denkt graag met u mee over al deze aspecten. Uw belang staat voorop en dat ziet u terug in het eindresultaat.

Verlichting

Verlichting is bepalend voor de sfeer en de uitstraling van een ruimte. Dankzij nieuwe technieken kan meer lichtopbrengst worden gecombineerd met een lager energiegebruik. Voor inbouw-, pendel-, staande of wandarmaturen en van budget tot high-end; bij Careson bent u aan het juiste adres.

Data en elektra

Ook op het gebied van data en elektra kunt u bij Careson terecht. We verzorgen voor u alle vormen van elektrische installaties, zoals brandmeldings- en beveiligingsinstallaties, complete verlichting en computernetwerken. De werkzaamheden aan data en elektra worden uitgevoerd door gecertificeerde bedrijven.

Maatwerk

Careson is specialist op het gebied van design en we kunnen voor u uiteenlopende interieurconcepten realiseren. Onze vakmensen zijn in staat op basis van uw wensen een geheel eigen ontwerp te creëren, met oog voor detail. Want het zijn de details die de kwaliteit van het interieur grotendeels bepalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

Fotowanden

Met een fotowand maakt u van uw interieur een ware beleving. Careson levert hoogwaardige en exclusieve fotowanden. Van behang tot XL textielframes. Onze ontwerpers denken graag met u mee, zodat voor u de perfecte vertaling van uw huisstijl of gewenste interieursfeer kan worden gecreëerd.

Montage en plaatsing

Careson verzorgt voor u de vlekkeloze levering en plaatsing van uw nieuwe meubilair. Gedurende het gehele traject wordt u door ons begeleid en geïnformeerd. Hierbij staat tijdige en heldere communicatie voorop. We houden optimaal rekening met uw organisatie/medewerkers en zorgen dat de plaatsing van het meubilair op een zo snel en veilig mogelijke manier wordt gerealiseerd.

Raambekleding

De mogelijkheden van raambekleding zijn oneindig. Careson biedt een exclusief en uitgebreid assortiment raambekleding aan. Of het nu gaat om verduistering, zonwering, privacy of het filteren van lichtinval, Careson maakt het mogelijk.

Wij kunnen u adviseren en begeleiden, zodat u eenvoudig de juiste keuze in raambekleding kunt maken. Functioneel, sfeerbepalend en altijd passend binnen uw budget.

Buitenzonwering

Bent u opzoek naar zonwering voor uw bedrijf? Careson biedt u een ruim assortiment zonwering voor zowel binnen als buiten en verzorgen voor u de montage. Dankzij de isolerende eigenschappen van onze zonwering kunt u eenvoudig besparen op uw energiekosten. Bovendien zorgt zonwering voor de nodige privacy en comfort in uw bedrijfspand.

Pantry’s & keukens

Bij de plaatsing van een pantry of keuken komt veel kijken. Het is veelal maatwerk. Careson geeft totaaladvies, zorgt voor een goede voorbereiding en coördineert de montage/installatie. Ook de elektra en het leiding- en tegelwerk worden hierin meegenomen.

Ontwerpen & advies

Door een doordacht inrichtingsvoorstel te presenteren, wordt u in staat gesteld vooraf een duidelijk beeld te verkrijgen hoe een bepaald ontwerp tot stand is gekomen. We zien het als onze taak u te adviseren en het beste uit een ontwerp te halen. Careson creëert een balans tussen de juiste vormgeving, kleuren, materialen en sfeer. Iedere organisatie heeft tenslotte een eigen identiteit en daarom is elk ontwerp uniek.

Kabelmanagement

Vandaag de dag zijn computers niet meer uit ons leven weg te denken. Met name werkplekken worden overspoeld met bekabeling. Careson schept orde in de chaos van de bekabeling en zorgt dat loshangende kabels op een efficiënte wijze in kabelgoten of clips worden opgeborgen. Hardware wordt in speciale houders geplaatst en met behulp van een patchplan wordt de elektrificatie voor 230V en data in of onder het bureaublad gemonteerd. Dit alles komt de veiligheid en ergonomie van het kantoor ten goede en geeft een verzorgde en professionele uitstraling van uw kantoor.

Wij doen superveel dingen, he?

Wij gaan graag met u de uitdaging aan om van uw werkplek iets moois te creëren. Stuur ons een mail voor de eerste stap, wij regelen de rest!

Scroll